Retourbeleid

Retourneren

Heb je een beschadigd product ontvangen ? We willen je graag zo snel mogelijk helpen.

Je hebt recht op een bedenktermijn van 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken na uw aankoop kunnen we u helaas geen vergoeding meer bieden.

Om in aanmerking te komen voor een retour moet het product ongebruikt, ongeopend en in de zelfde conditie als ontvangen zijn. De originele verpakking moet ook aanwezig zijn.  De kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de klant.

Verschillende type goederen kunnen niet geretourneerd worden.  Het retourrecht is niet van toepassingen op artikelen die omwille van hygiëne niet geruild kunnen worden en waarvan de verpakking geopend is.  Wij kunnen helaas geen mondmaskers retour nemen vanwege de aard van het product en de actuele situatie rondom het virus.

Klachten

Mocht u niet juist geïnformeerd zijn over een product, heeft u een klacht of heeft u een verkeerd product ontvangen, dan verzoeken we u om een retouraanvraag in te dienen via ons retourportaal: https://goedkopemondmasker.shipping-portal.com/rp/

Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de FOD Economie bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een gekwalificeerde entiteit. U kan de Consumentenombudsdienst bereiken via deze link: http://www.consumentenombudsdienst.be//nl .  Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kan u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr

Opkuis voorraad

Om ruimte te creëren in ons magazijn geven we ons voorraad weg voor een symbolische euro.
Ben je geïnteresseerd in een grote hoeveelheid medische mondmaskers, stoffen mondmaskers of opbergdoosjes? Stuur dan een bericht naar info@goedkopemondmaskers.be.


De hele voorraad moet weg!!

Dit zal sluiten in 0 seconden

Goedkope mondmaskers
Logo